Thursday, April 26, 2012

Alhamdulillah....

Assalamualaikum....

Bersyukur kpdMu Ya Allah krn akhirnya aku berjaya menamatkan Diploma..kali ni tiada lg kerisauan dlm ati..result pun da dptkan...mlm td pun xmkn..tido pun xlena..mne taknye memikirkan result yg aku akn dpt.. Time exam tu, keluar je dr exam hall utk sbjct FAR aku nangis, means dat aku xbleh wt..tp berkat usaha, doa then tawakal. Alhamdulillah aku dpt result yg baik walaupun xsegempak mane tp aku puas hati.

Seperti biasa, apa yg aku berjaya lakukan akn dpt ganjarannya dr parentsku...Tp ape ye?? kena la tggu...masih lg menanti..Kkdg aku rase bertuah dpt parents mcm mak n ayah..Dorg sentiasa bg support kt ank2 dorg n xpnh berkire...Aku pun ade igt pesan mak..."Kau jgn la kawin awl..bg mak merasa duit ko dlu..bru ko kawin..' 

Bile igt balik kate2 mak tu, aku rase btl jgk..InsyaAllah sekiranya umurku pjg akn ku bls segala jasa dan pengorbanan yg mak n ayah berikan kpd Nurul...


2 comments:

  1. ingat ! jgn kawen awal.... kihkihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yola..xkan la den nk kawin awl...enjoy2 dlu ma...

      Delete